Dali in Portlligat bij Cadaquez

Home » Blog » Dali in Portlligat bij Cadaquez

Een bijzondere plek waar Dali woonde totdat zijn vrouw en muze Gala overleed. Toen is hij nooit meer teruggekeerd naar deze plek.

Het huis bestaande uit 7 oude vissershuisjes kan bezichtigd worden. Het is een hele bijzondere rondleiding omdat het huis prachtig is en alles er nog net zo staat vanaf het moment dat Dali de deur dichttrok, zelfs 2 niet afgemaakte schilderijen. Er is een ronde kamer die speciaal voor Gala was, en een slaapkamer met spiegel zodat Dali de zonsopkomst vanuit z’n bed kon zien. Een bijzondere tuin, eieren op het dak en het huis ligt aan een prachtig baaitje: Portlligat. Het hele huis staat vol met kunstwerken en attributen die hij mooi vond.

Meld je aan via internet want anders lukt het je bijna nooit om binnen te komen.

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment