B&B op de Veluwe

Home » Blog » B&B op de Veluwe

Onder de Kastanje
Nu ik voor Buitembusiness werk en mensen help om beter met stress om te gaan wil ik graag ook een aantal plekken bespreken waar het heerlijk toeven is met een grasspriet tussen je tenen. Plekken waar je enorm kunt genieten, in de natuur of in de stad maar altijd om even weg te zijn van het alledaagse gedoe.
Een van de leukste plekken op de Veluwe is Onder de Kastanje, een B&B in Kootwijk waar je ook met je paard kunt logeren.
Er zijn 2 appartementen in een voormalige stal en de oorspronkelijke sfeer is geheel behouden gebleven. Het allermooiste aan deze lokatie vind ik de grootte van de appartementen, beneden een ruime kamer en boven een enorme slaapkamer, en de ligging!
Je wandelt zo het Kootwijkerzand op, en de mountainbikeroutes beginnen evenals de ruiter- en menpaden vrijwel voor je deur.
Wil je een weekendje ontspannen en weg van alle drukte, kijk dan eens op www.onderdekastanje.nl

 

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment