Kom tot rust bij Alfsengi

Home » Blog » Kom tot rust bij Alfsengi

Er is nog een B&B op de Veluwe die ik jullie niet wil onthouden. De ligging is evenals de vorige (“Onder de Kastanje”) die ik heb besproken prachtig: vlakbij de Loenermark op de Veluwe in Loenen (Gld) ligt “Alfsengi”.
De naam lijkt misschien wat vreemd maar het is een IJslanderstal. Ook hier kun je met je paard logeren en alle paardenrassen zijn welkom.

De stal en binnenbak zijn als een ranch gebouwd (daar doet het mij altijd aan denken) met een binnenplaats waar alle paarden op uit kijken. Het is een hele pure plek zonder fratsen en dat merk je ook onmiddellijk aan de eigenaresse Armet. Als je ’s avonds wat wilt eten dan kan dat meestal ook voor een zacht prijsje.

Er zijn sinds begin dit jaar 3 mooie eenvoudige kamers boven de paardenstallen, heel romantisch.
Als je wilt uitwaaien, wandelen, paardrijden of mountainbiken dan is dit een fantastische niet te dure plek. Kijk op de website www.alfsengi.nl voor de contactgegevens.

image

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment