Links

Home » Links

Met wie werkt Lijf in Vorm graag samen?

Sandra Brandt is een bijzondere vrouw. Zij kan teams, directies en medewerkers laten ontdekken waar het knelpunt zit, waar je aan zou kunnen werken. Zij doet dit als wandelcoach en zij neemt mensen mee naar het Kootwijkerzand om al naar gelang gewenst is vragen te stellen of juist in stilte te wandelen.

The Coaching Room vraagt Lijf in Vorm om individuele begeleiding van clienten ter ondersteuning. Zij zetten in workshops en coachtrajecten naast een coach ook vaak een personal trainer, een mindfulness trainer en een voedingsdeskundige in. Het resultaat is zo goed dat onze samenwerking steeds verder uitdijt.

Heerlijk was het om samen te werken met Thordar, die deze website heeft gemaakt. Zij begrijpen meteen wat je wilt en weten dat zonder concessies in beeld om te zetten.

En 100% Hilde heeft het logo ontworpen, evenals het briefpapier. Hilde is een kei in haar werk en heeft veel grote projecten gedaan en voor indrukwekkende opdrachtgevers gewerkt.

De mensen achter deze bedrijven zijn heel goed in hun werk en zeer betrokken. Zij leveren fantastisch werk op een hele prettige manier. Aanraders dus!

http://www.sandrabrandt.nl

 

 

 

 

http://www.thecoachingroom.nl

http://www.thordar.nl

http://www.100procenthilde.nl