Nieuwe werkruimte, ook te huur als vergaderlocatie

Home » Blog » Nieuwe werkruimte, ook te huur als vergaderlocatie

Inmiddels heb ik hierover al een berichtje op linkedin gezet, maar ik wil er ook graag iets over kwijt op de website van Lijf in Vorm.

Vanaf 1 april heb ik mijn eigen werkruimte waar ik individuele trainingen en workshops zal geven.

De workshops en trainingen aan bedrijven worden geboekt via Buitenbusiness.nl en deze worden op verschillende locaties in Nederland gegeven, ook allemaal prachtige plekken.

Mijn eigen werkruimte zal ook verhuurd worden als vergaderlocatie maar is ook te huur voor andere trainingen. Luister naar mijn 1e videoboodschap!

IMG_0083        

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment