Prachtige vergaderlokatie op de Veluwe

Home » Blog » Prachtige vergaderlokatie op de Veluwe

Binnenkort heeft Lijf in Vorm een prachtige werkruimte die ook als vergaderlokatie verhuurd wordt.

Het is een voormalige schuur, die verbouwd is tot guesthouse/vergaderruimte. Zoals op de foto te zien is moet het keukenblok er nog ingezet worden. De ruimte is van alle gemakken voorzien en we zorgen desgewenst voor een lunch of een zelfgebakken taart. In de winter maken we de houtkachel aan.

Onze schuur ligt op 3 minuten van het Kootwijkerzand alwaar u heerlijk uit kunt waaien. Ook een rit met een huifkar is mogelijk.

Natuurlijk is er draadloos internet, een presentatiescherm en een flip-over. En als er meer wensen zijn dan horen we dat graag.

Lijf In Vorm geeft hier ook trainingen, dus na een ochtend vergaderen behoort een workshop mindfulness tot de mogelijkheden.

Er kunnen maximaal 14 personen vergaderen.

Wilt u ongestoord en ongezien vergaderen? info@lijfinvorm.nl

 

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

1 reactie

 1. Avatar

  Hoi Lilian,

  Ik kreeg jouw naam via Renate van Maanen door. Via AirB&B was ik bij Renate op zoek naar een plek waar wij met het Heartcore team van ons Netwerk een heidagje kunnen vormgeven.
  Ik weet niet of je al operationeel; bent met de vergader locatie op de veluwe (je schrijft iets over de keuken die er nog in zou moeten:) ? Ik zou graag van je horen of we van de ruimte gebruik kunnen maken op zaterda 21 oktober as. Van een uur of 9.30 tot 21 uur (misschien gaan we ook wel uit eten dan zijn we om 18.00m uur weg) We zijn met 4 mensen totaal. Mocht de gelegenheid er zijn wil je me dan aangeven wat de kosten er van zijn en misschien nog wat algemene infio sturen.

  Met een hartelijke groet,

  Celeste Banning
  Uniovision
  Netwerk bewust leiderschap
  06 54604405

  Reactie by Celeste Banning — 28 september 2017 @ 10:04

Leave a comment