Vergaderlocatie

Home » Vergaderlocatie

‘T Peerdehuus, Kootwijk, Gelderland

Vergaderen op de Veluwe’t Peerdehuus is een kleinschalige vergaderlocatie op de Veluwe. De voormalige schuur is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie voor maximaal 14 personen. ’t Peerdehuus wordt aan alle kanten omringd door weilanden en natuur en door de vele raampartijen komt er veel licht naar binnen. Het geweldige uitzicht geeft je volop inspiratie voor je bijeenkomst. Bij mooi weer kan je vergadering ook buiten plaatsvinden onder de grote boom, in de boomgaard of aan de rand van de vijver. In de wintermaanden vergader je knus rond de open haard. De stilte, de ruimte en bosrijke omgeving geven je gegarandeerd inspiratie. ’t Peerdehuus is een nieuwe, inspirerende locatie om ongestoord te vergaderen.

Vergaderlocatie voor 14 personen

Deze vergaderlocatie op de Veluwe is geschikt voor groepen tot ca. 14 personen. De vergaderruimte is sfeervol ingericht en door de grote raampartijen komt er veel licht naar binnen. ’t Peerdehuus wordt aan alle kanten omringd door weilanden en natuur. Het geweldige uitzicht en geeft je volop inspiratie voor je bijeenkomst.

Buiten of binnen vergaderen?

Met mooi weer kun je de vergadering ook buiten laten plaatsvinden onder de grote boom, in de boomgaard of aan de rand van de vijver. In de wintermaanden gaat de grote houtkachel aan en vergader je knus rond de openhaard. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig waaronder een presentatiescherm, flip-over en WiFi. In de keuken kun je zelf een maaltijd bereiden, maar het is desgewenst ook mogelijk een lunch of zelfgebakken taart te laten verzorgen.

Inspirerende vergaderbreaks

’t Peerdehuus ligt op korte afstand van het prachtige Kootwijkerzand, één van de mooiste plekjes van de Veluwe. Zin in een frisse wandeling? Vanuit deze inspirerende vergaderlocatie loop je zo de natuur in. Ook beschikt ’t Peerdehuus over veel buitenruimte die gebruikt kan worden voor een inspirerende activiteit.

Vergaderlocatie boeken