Verhuur via Inspirerende Locaties

Home » Blog » Verhuur via Inspirerende Locaties

Sinds vorige week staat ’t Peerdehuus ook op www.inspirerendelocaties.nl. Deze mooie ruimte is te huur voor een vergadering maar ook andere activiteiten kunnen hier plaatsvinden zoals coachingssessies, trainingen en worskhops. Wij kunnen zelf een mindfulness workshop verzorgen of een sessie met paarden waarbij het paard uw intenties blootlegt en uw gedrag of dat van de groep analyseert. Erg leerzaam.

Indien het mooi weer is kan er ook buiten vergaderd worden onder onze bijzondere beuk of in de tuin voor de buitenkeuken. De buitenkeuken is ook als extra ruimte te gebruiken voor max. 8 personen mocht je even apart willen gaan zitten met een deel van de groep.

’t Peerdehuus ligt vlakbij de A1 en op 5 minuten lopen van het Kootwijkerzand, een prachtig natuurgebied op de Veluwe.

Wilt u in alle rust vergaderen en tussendoor genieten van een wandeling of ter onderbreking een workshop of andere activiteit toevoegen (bijvoorbeeld een tocht met een huifkar of een workshop beeldhouwen), wij zullen er alles aan doen om het u hier naar de zin te maken.

 

 

 

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment