Workshop in de sale

Home » Blog » Workshop in de sale

In de laatste week van januari 2016 laat ik u graag kennismaken met mijn manier van werken.

Ik kom een workshop geven van 1,5 uur tegen gereduceerd tarief. Vooraf wil ik graag wat informatie over uw team en hun werkzaamheden: waar ligt de druk, wat kost veel energie, wat zou u willen veranderen. Zodat ik de workshop op maat kan maken.

Ik laat het team kennismaken met technieken om beter met stress om te gaan, zodat dit niet meer met je op de loop gaat. Ik vertel iets over stress: hoe herken je stress bij jezelf, wat zijn de gevolgen en hoe werkt het in je brein.

Het lijf is pas in vorm als de geest in vorm is. Onderschat niet de gevolgen van langdurige spanning en zorg dat je een topteam houdt!

Meld je aan op info@lijfinvorm.nl of bel: 06 2332 4902

Lilian Emanuel

Over 

Lilian heeft als fysiotherapeut ervaren hoe stress ons lichaam beïnvloedt. Mindfullness sluit hier prachtig op aan. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op de werkprestaties en het ziekteverzuim. Haar unieke ervaring en haar talent om ieders vertrouwen te winnen, maken haar een geliefde en effectieve trainer die mensen en organisaties beter in vorm brengt.

Leave a comment